Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Přírodní postřikový insekticid SPINTOR 6 ml /001097/

Insekticid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
Spintor-001097_6ml.jpg
Spintor-001097_6ml.jpg
Kód výrobku 133500033
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Insekticid
Parametry produktu:
Váha
0.01 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
85 Kč
70 Kč
Expedice:
skladem 10 ks
ks 

Popis insekticid SPINTOR 6 ml

Insekticidy jsou přípravky určené k hubení hmyzu a používají se v zemědělství i domácnostech. Insekticidy se významně podílely na růstu produktivity zemědělství ve 20. století a patří mezi důležité pomocníky v boji proti škůdcům.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené insekticidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti insekticidu SPINTOR 6 ml

SPINTOR 6 ml je přírodní postřikový insekticid s účinnou látkou spinosad ve formě suzpenzního koncentrátu pro ředění vodou určený k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku, hlávkového zelí, růžičkové kapusty, brokolice, póru, cibule, papriky a rajčat proti škůdcům. Jako přírodní produkt se spinosad vyznačuje mimořádně nízkou toxicitou vůči člověku a teplokrevným živočichům, a je tedy šetrný k životnímu prostředí.

 

Soubory ke stažení 

 
   GHS-pictogram-pollu.svg

 GHS09 - látky nebezpečné
  pro životní prostředí

Signální slovo: Varování

 

H410 - Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

P391 - Uniklý produkt seberte.

P501 - Odstraňte obsah/obal.
EUH 401 - Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví
a životní prostředí.

dot