Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Odpuzovač kun KP 500 ml /002128/

Ekologický přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
KP-Odpuzovac-kun-500ml.jpg
KP-Odpuzovac-kun-500ml.jpg
Kód výrobku 133500242
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
EKO
Parametry produktu:
Váha
0.50 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
227 Kč
188 Kč
Expedice:
skladem 9 ks
ks 

Popis EKO Odpuzovač kun KP 500 ml

Produkty značky KouzloPřírody  jsou určené pro každého z nás, který má zájem se podílet na svém zdraví, na zdraví a životu celé své rodiny a svých přátel. KouzloPřírody tvoří přírodní produkty určené pro péči o dům, zahradu a o celou rodinu.

Vlastnosti EKO Odpuzovač kun KP 500 ml

EKO Odpuzovač kun KP 500 ml je přírodní repelent (sprej) na odpuzování kun. Po aplikaci přípravku se vytváří ochranný film, který zamezuje nechtěnému přístupu kunám, a jejich škodám, které způsobují. Může způsobit skvrny. Před použitím doporučujeme vyzkoušet na méně viditelném místě. Biocid. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je vhodný pro obecné prostory jako půdní vestavby, kůlny, sklady, stáje, chlévy, kurníky a pod. Používá se také proti překusování a okusování kunami kabelů, izolace a plastů a proti dalšímu poškození elektrických částí motoru u aut. Sprej lze nastříkat i na pohyblivé části. Vůně odpuzující látky je pro kuny velmi nepříjemná a ošetřenému prostoru se vyhýbá. Obsažené látky účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Přípravek je založen na přírodní bázi.

 

Soubory ke stažení 

 Oblast použití

Kuna - Znečišťování - Přímý postřik - Postřik - celoročně.
Poznámka: Podle potřeby v průběhu celého roku.

Bezpečnostní pokyny

P101 - Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí.

dot