Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Odpuzovač koček KP 500ml/R /002126/

Ekologický přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
KP-Odpuzovac-kocek-500ml.jpg
KP-Odpuzovac-kocek-500ml.jpg
Kód výrobku 133500244
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
EKO
Parametry produktu:
Váha
0.50 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
195 Kč
161 Kč
Expedice:
skladem 6 ks
ks 

Popis EKO Odpuzovač koček KP 500ml

Produkty značky KouzloPřírody  jsou určené pro každého z nás, který má zájem se podílet na svém zdraví, na zdraví a životu celé své rodiny a svých přátel. KouzloPřírody tvoří přírodní produkty určené pro péči o dům, zahradu a o celou rodinu.

Vlastnosti EKO Odpuzovač koček KP 500ml

EKO Odpuzovač koček KP 500ml je přírodní repelent (sprej) na odpuzování koček. Jeho vůně je pro kočky nepříjemná a kočku tato jemná vůně velmi odpuzuje. Přípravek je vhodný pro použití ve volném prostoru. Může způsobit skvrny. Před použitím doporučujeme vyzkoušet na méně viditelném místě. Biocid. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Přípravek (k okamžitému použití) nastříkejte všude tam, kam nechcete, aby Vaše kočka chodila. Sprej aplikujte například na domovní zdi, dveře, ploty, stromy, keře, rostliny, skalky nebo záhony. Obsažené látky účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Přípravek je založen na přírodní bázi. Odpuzovač koček působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca 3 stříknutí, aby kočky odpudil od postříkaného místa.

 

Soubory ke stažení 

 Oblast použití

Kočka - Znečišťování - Přímý postřik - Postřik - celoročně.
Poznámka: Podle potřeby v průběhu celého roku.

H225 - Vysoce hořlavá kapalina a páry.
H304 - Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt.
H315 - Dráždí kůži.
H317 - Může vyvolat alergickou kožní reakci.
H411 - Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky

dot