Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Náhradní návnada SWISS PAST POTKANI - 3 ks /002076/

Rodenticid - přípravek k hubení hlodavců.

obrázky mohou být ilustrační
SW-Plastova-past-na-potkany---nahradni-napln---3-ks.jpg
SW-Plastova-past-na-potkany---nahradni-napln---3-ks.jpg
Kód výrobku 133500188
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Rodenticid
Parametry produktu:
Váha
0.20 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
229 Kč
189 Kč
Expedice:
skladem 2 ks
ks 

Popis Náhradní návnada SWISS PAST POTKANI

Rodenticidy jsou pesticidy určené k hubení hlodavců, také se používá termín deratizace.

Nejčastěji se používají chemické látky narušující srážlivost krve – antikoagulanty, např. warfarin, pindon. Druhou často užívanou skupinou látek jsou preparáty způsobující hyperkalcémii – tedy zvyšující hladinu vápenatých iontů v krvi, kam patří např. cholekalciferol (znám také jako vitamín D3) nebo ergokalciferol (znám také jako vitamín D2). Dále pak z anorganických látek Zn3P2 a organických (kumariny).

Rodenticidy se vyrábí v podobě požerových nástrah, které se umístí v místech výskytu škodlivých hlodavců. Mají velmi široké využití – od domácností po zemědělství.

Hlodavci patří mezi největší škůdce v zemědělství a lesnictví, ale dokážou potrápit také nejednoho zahrádkáře. Hraboši, myši, krysy i potkani působí škody nejen na plodinách, lesních kulturách a potravinách, ale mohou také přenášet nebezpečná onemocnění. Zbavte se hlodavců s našimi rodenticidy! Z široké nabídky deratizačních prostředků ve Stavebninách Janík si jistě vyberete.

Vlastnosti Náhradní návnada SWISS PAST POTKANI

Náhradní návnada SWISS PAST POTKANI. Past na potkany 3ks. Přírodní návnada, netoxické látky. Vysoce přitažlivá pro potkany. Vyjímečně vysoká míra odchytu. Účinný pružinový mechanismus. Hygienické odstranění mrtvých hlodavců. Možnost náhrady unikátní návnady.

 

Soubory ke stažení 

 Oblast použití

Potkan - Hubení - Nástraha - Nástraha - celoročně.
Poznámka: Vyjímečně vysoká míra odchytu, přírodní návnada vysoce přitažlivá pro myši. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

 

dot