Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio INPORO PS proti mšicím a sviluškám RTU 500ml /001170/

Insekticid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
Vystrizek.PNG
Vystrizek.PNG
Kód výrobku 133500039
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Parametry produktu:
Váha
0.50 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
148 Kč
122 Kč
Expedice:
skladem 8 ks
ks 

Popis AgroBio INPORO PS proti mšicím a sviluškám RTU 500ml /001170/

Insekticid na přírodní bázi ke zlepšení zdravotního stavu a k ošetření okrasných rostlin proti mšicím, sviluškám, štítenkám a puklicím.

Vlastnosti AgroBio INPORO PS proti mšicím a sviluškám RTU 500ml /001170/

  • Jak účinkuje? Přípravek na přírodní bázi (na bázi přírodních polysacharidů). Na rostlině vytváří lepivý povlak, který rostlinám neškodí, ale škůdce zahubí.
  • Pro jaké rostliny a škůdce je registrován? okrasné rostliny (např. orchideje, muškáty, palmy, růže) - účinkuje na mšice, svilušky, štítenky a puklice
  • Jak jej použít?aplikace postřikem ihned po zjištění výskytu prvních škůdců (mšice, svilušky, štítenky, puklice), postřik v exteriéru provádějte brzy ráno nebo pozdě večer, tj. před nebo po skončení letu včel, nejlépe při nízké vlhkosti vzduchu (bez deště), aby pomocný prostředek na rostlině rychle zaschl možnost aplikace přímo v interiéru (byty, kanceláře, aj.), bez zápachu, aplikujte na celou rostlinu ze vzdálenosti 30 cm tak, aby byla vlhká, ale netvořily se kapky, neaplikujte na okvětní lístky, v případě potřeby opakujte aplikaci po 7-14 dnech po napadení škůdci, před ošetřením doporučujeme provést ověření citlivosti na menším počtu rostlin / menší ploše

Soubory ke stažení

Signální slovo: Varování

H229 Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření.
P251 Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití.
P410+P412 Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F.

dot