Menu Výrobci Přejít na filtr

SOUDAL Adhézní můstek 1 kg /1750401/

Speciální podkladový nátěr.

obrázky mohou být ilustrační
Adhezni mustek.jpg
Adhezni mustek.jpg
Kód výrobku 144200521
VýrobceiSoudal

Belgická značka SOUDAL je od svého vzniku zárukou kvality a nositelem nových směrů ve vývoji produktů pro stavební průmysl. Široký sortiment výrobků – polyuretanových pěn, tmelů, lepidel, stěrkových hmot, autoproduktů, přísad do stavebních hmot a řady dalších - poskytuje komplexní řešení nejen pro běžné opravy a stavební práce, ale i pro profesionální aplikace zpracovatelských firem.

Parametry produktu:
Váha
1 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
149 Kč
123 Kč
Expedice:
do 2-3 dnů
ks 

Popis SOUDAL Adhézní můstek 1 kg /1750401/

SOUDAL ADHEZNÍ MŮSTEK je speciální podkladový nátěr pro zvýšení přilnavosti hydroizolačních a vyrovnávacích hmot k problematickým podkladům. Na povrchu vytváří strukturu, která dokonale přilne k podkladu. Je vhodný pro úpravy savých i nesavých podkladů v interéru i exteriéru. Zpevňuje nesoudržné povrchy, sjednocuje savost porézních podkladů a vytváří pevnou a přilnavou vrstvu.

Vlastnosti SOUDAL Adhézní můstek 1 kg /1750401/

  • ihned použitelný, vhodný pro savé i nesavé podklady
  • neobsahuje rozpouštědla, odolává alkalické hydrolýze, zpevňuje nesoudržné podklady
  • sjednocuje savost, paropropustný, hydrofobní, pro interiér i exteriér

Příklady použití SOUDAL Adhézní můstek 1 kg /1750401/

  • vhodný jako základní, penetrační a zpevňovací nátěr pro většinu běžných podkladů jako vyzrálé omítky, zdivo, beton, dřevo, dřevotříska i OSB, sádrokarton, umakart apod.
  • vhodný pro úpravu povrchu při lepení obkladů na starý obklad, pro zvýšení přilnavosti stěrkových vyrovnávacích a hydroizolačních hmot, vnitřních i fasádních barev a omítek, cementových a disperzních lepidel na problematické povrchy

Soubory ke stažení

 

dot