Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Přírodní postřikový insekticid SPINTOR 6 ml PROTI MANDELINCE /001154/

Insekticid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
spintor-proti-mandelince-bramborove-6ml-1.jpg.big_.jpg
spintor-proti-mandelince-bramborove-6ml-1.jpg.big_.jpg
Kód výrobku 133500034
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Parametry produktu:
Váha
0.01 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
83 Kč
69 Kč
Doporučená cena vč. DPH
99 Kč
Expedice:
skladem 25 ks
ks 

Popis 

Insekticidy jsou přípravky určené k hubení hmyzu a používají se v zemědělství i domácnostech. Insekticidy se významně podílely na růstu produktivity zemědělství ve 20. století a patří mezi důležité pomocníky v boji proti škůdcům.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené insekticidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti 

SpinTor obsahuje účinnou látku spinosad, což je přírodní produkt získaný fermentační činností bakterií Saccharopolyspora spinosa, která se běžně vyskytuje v půdě. Jako přírodní produkt se spinosad (jedná se o směs dvou biologických komponentů - spinosynu A a spinosynu D) vyznačuje mimořádně nízkou toxicitou vůči člověku a teplokrevným živočichům, je tedy šetrný k životnímu prostředí. SpinTor působí jako požerový a kontaktní insekticid. Vyznačuje se novým mechanismem působení. Doposud nebyla prokázána rezistence u hmyzích škůdců k přípravku SpinTor a ani křížová rezistence s jinými účinnými látkami. Příjem účinné látky škůdci nastává příjmem potravy i přímým kontaktem s látkou. Působení účinné látky spočívá v ovlivňování aktivity neuronů hmyzích jedinců (což v konečné fázi vede k hyperaktivitě neuronů a svalové aktivitě). Účinek nastává již po několika hodinách; následně dochází k úhynu hmyzích škůdců.

SpinTor účinkuje na škůdce z řádu motýlů (Lepidoptera), brouků (Coleoptera), dvoukřídlých (Diptera) a třásnokřídlých (Thysanoptera). SpinTor nepůsobí na savý hmyz (mšice).

Pro jaké rostliny a škůdce je registrován? brambory (mandelinka bramborová)

Použití

  • postřikem celé rostliny
  • od začátku výskytu
  • max. 2 x za vegetaci
  • postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu rostlin
  • přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován

 

Soubory ke stažení 

 
   GHS-pictogram-pollu.svg

 GHS09 - látky nebezpečné
  pro životní prostředí

Signální slovo: Varování

 

H410 - Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

P391 - Uniklý produkt seberte.

P501 - Odstraňte obsah/obal.
EUH 401 - Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví
a životní prostředí.

dot