Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Ekologický přípravek proti molům moučným FEROSET TETRA /011014/

Ekologický přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
feroset-tetra_1ks.jpg
feroset-tetra_1ks.jpg
Kód výrobku 133500126
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
EKO
Parametry produktu:
Váha
0.10 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
18,00 Kč
14,88 Kč
Expedice:
skladem 22 ks
ks 

Popis biocid Přípravek proti molům moučným FEROSET TETRA

Biocid (z řeckého bio = život + cidó = ničím) je obecně látka používaná k hubení, tlumení nebo omezování růstu škodlivých organismů ve všech oblastech lidské činnosti.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené biocidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti biocidu Přípravek proti molům moučným FEROSET TETRA

Přípravek proti molům moučným FEROSET TETRA je ekologicky naprosto neškodný feromonový hubící prostředek, neobsahuje žádné insekticidy. Je určen pro domácí spižírny, obchody s potravinami, mlýny, pekárny. V balení 2 kusy lepících pásků rozměrů 5x65x255 mm.

 

 Oblast použití

Feromonový prostředek je určen k signalizaci a odchytu moučných molů (zavíječ Pyralidae).

Účinný na zavíječe moučného, skladištního, paprikového a datlového.

dot