Menu Výrobci

Ceresit CT 19 Supergrip 4 kg /1273103/

Kontaktní penetrace.

obrázky mohou být ilustrační
CT19.jpg
CT19.jpg
Kód výrobku 146000672
VýrobceiCeresit

ŠPIČKOVÉ VÝROBKY S OVĚŘENOU KVALITOU Technologie výroby vychází z nejnovějších poznatků, mnohaletých zkušeností a perfektního zázemí největšího značkového výrobce lepidel – firmy Henkel. Kvalita byla ověřena množstvím realizovaných zakázek po celém světě. Stavební chemie zahrnuje široké spektrum výrobků. Jejich uplatnění je možné prakticky pro veškeré typy prováděných staveb. Systémy Ceresit nabízejí ucelený program pro zateplování, lepení obkladů, izolaci a další.

Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
679 Kč
561 Kč
Expedice:
Vyřazeno z nabídky
Poraďte se s námi ohledně alternativy produktu

Popis SuperGrip Ceresit CT 19

Rychlý, speciální penetrační nátěr pro dokonalou přídržnost krytin z keramiky, přírodního kamene a podlahových i stěnových vyrovnávacích hmot na kritických podkladech

Vlastnosti SuperGrip Ceresit CT 19

  • ideální pro hladké a nesavé povrchy
  • vysoká přídržnost k podkladu
  • vytvoří drsný kontaktní povrch
  • rychleschnoucí s vysokou vydatností
  • tixotropní – nestéká z povrchu stěn

Oblasti použití SuperGrip Ceresit CT 19

Speciální penetrační nátěr je určen k penetraci kritických podkladů v interiéru i exteriéru, před aplikací vyrovnávacích hmot, tenkovrstvých stěrek a lepidel pro lepení obkladů a dlažby z keramiky i kamene. Může být nanášen na plochy podlah i stěn, na podklady nasákavé i nenasákavé. Přípravek na povrchu vytváří hrubou strukturu, a tím výrazně zvyšuje přídržnost k podkladu. Zvláštní uplatnění najde také při penetraci kritických podkladů (pouze v interiéru), jako jsou potěry s těžko odstranitelnými zbytky lepidel, glazované keramické obklady a dlažba, disperzní a epoxidové nátěry, umakart, dřevotřísky a OSB desky. Je možno jej aplikovat na podklady, jako jsou anhydrit, cementové potěry, beton, prefabrikované prvky, stabilní podlahové a montážní desky, vyrovnávací hmoty, stávající obklady a dlažba z keramiky i kamene, omítky cementové, vápenné, vápenocementové i sádrové. CT 19 je možno nanášet na potěry s podlahovým vytápěním. Nepoužívejte na podklady z kovů a plastů a na nepoddajných krytinách z PVC.

Pracovní postup SuperGrip Ceresit CT 19

Před aplikací CT 19 vyzkoušejte nosnost a pevnost podkladu. Očistěte povrch a odstraňte případný prach. Nátěr CT 19 je připraven k okamžitému použití a lze jej nanášet štětkou nebo válečkem.

step-1-2

Aplikační videa

Příprava povrchu pro stěny před pokládkou obkladů

Soubory ke stažení

 

dot