Menu Výrobci

AgroBio Přípravek k hubení škůdců Mospilan 20 SP 500 ml/R /001040/

Insekticid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
Mospilan-20-SP-001040.jpg
Mospilan-20-SP-001040.jpg
Kód výrobku 133500025
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Insekticid
Parametry produktu:
Váha
0.50 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
42 Kč
35 Kč
Expedice:
Vyřazeno z nabídky
Poraďte se s námi ohledně alternativy produktu

Popis insekticid Mospilan 20 SP

Insekticidy jsou přípravky určené k hubení hmyzu a používají se v zemědělství i domácnostech. Insekticidy se významně podílely na růstu produktivity zemědělství ve 20. století a patří mezi důležité pomocníky v boji proti škůdcům.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené insekticidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti insekticidu Mospilan 20 SP

Mospilan 20 SP je systémově účinný insekticid ve formě ve vodě rozpustného prášku určený k hubení širokého spektra živočišných škůdců v ochraně rostlin, zejména mandelinky bramborové v bramborách, mšic včetně vlnatky krvavé a obaleče jablečného v jádrovinách, molic a mšic na okrasných rostlinách.

 

Soubory ke stažení 

 

Související produkty

dot