Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Nástraha na mravence ATAK AMP 3 KS /002116/

Biocid - přípravek k hubení škůdců.

obrázky mohou být ilustrační
ATAK-nastraha-na-mravence-AMP-002116.jpg
ATAK-nastraha-na-mravence-AMP-002116.jpg
Kód výrobku 133500162
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Biocid
Parametry produktu:
Váha
0.50 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
119 Kč
98 Kč
Expedice:
skladem u dodavatele
ks 

Popis biocid Nástraha na mravence ATAK AMP

Biocid (z řeckého bio = život + cidó = ničím) je obecně látka používaná k hubení, tlumení nebo omezování růstu škodlivých organismů ve všech oblastech lidské činnosti.

Zbavte se škůdců doma i na zahradě! Nekontrolovaní škůdci dokážou za pár dní zlikvidovat vaši úrodu nebo zamořit celý byt. Ve Stavebninách Janík prodáváme kvalitní a osvědčené biocidy, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Vlastnosti biocidu Nástraha na mravence ATAK AMP

Nástraha na mravence ATAK AMP pro rychlé a účinné hubemí mravenců a celých mravenišť. Obsahuje 3 návnadové dózy pro ještě účinnější hubení mravenců. Gel, který je uvnitř je pro mravence velmi přitažlivý. Je založen na vodě a různých cukrových složkách, které mravencům chutnají. Proti nežádoucímu konzumu, obsahuje ztrpčující prostředek.Pro maximální účinnost se umísťují dózy podél stěn na místa, jimiž mravenci procházejí nebo kde se zdržují, v kuchyních, na terasách, ke vstupům do jejich hnízd. Dózy se pokládají vodorovně na místo, jímž mravenci procházejí. Dvě označená místa se vylomí a vzniknou otvory pro vstup mravenců do dózy. V případě potřeby dózy vyměňte za nové po 1-3 týdnech po prvním ošetření v závislosti na velikosti výskytu mravenců. Účinná látka: acetamiprid 1 g/l. (Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.).

 

Soubory ke stažení 

 Oblast použití

Mravenec - Hubení - Nástraha - Návnada - celoročně.
Poznámka: Celkem 3 ks nástrahy pro ještě účinnější hubení mravenců ! Uvnitř nástrahy je zrosolovatělá jedová návnada, která je vysoce účinná při hubení mravenců a celých hnízd. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

H302 - Zdraví škodlivý při požití.
H412 - Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

dot