Menu Výrobci Přejít na filtr

AgroBio Krystalické hnojivo Extra - Start 400 g /005223/

Hnojivo - přípravek pro růst a výživu rostlin.

obrázky mohou být ilustrační
Krystalicke-hnojivo-Extra-Start_400g_005223.jpg
Krystalicke-hnojivo-Extra-Start_400g_005223.jpg
Kód výrobku 133500857
VýrobceiAgroBio Opava

AgroBio Opava působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje malospotřebitelského balení produktů pro dům a zahradu určených především pro zahrádkáře a drobné zemědělce. Vyrabí produkty určené pro péči o dům a zahradu: produkty na ochranu rostlin, hnojiva, enzymatické a bakteriálnípřípravky, travní směsi, speciální pomocné přípravky, zahradní textilie, umělé travní koberce, doplňky pro dům a zahradu, pracovnírukavice, zahradní nářadí, aj.

Vlastnosti:
Chemické dělení:
Hnojivo
Parametry produktu:
Váha
0.40 kg
Cena s DPH za ks:
Cena bez DPH za ks:
99 Kč
82 Kč
Expedice:
skladem 9 ks
ks 

Popis AgroBio Krystalické hnojivo Extra - Start 400 g /005223/

Hnojiva jsou směsi, používané pro zlepšení růstu rostlin. Obvykle jsou aplikována přes půdu (pro příjem kořeny) nebo tzv. hnojením na list (pro příjem listy).

Hnojiva obvykle poskytují v různých poměrech tři hlavní biogenní prvky (dusík, fosfor, draslík), sekundární biogenní prvky (vápník, síra, hořčík) a někdy také stopové prvky, které jsou užitečné pro hnojení: bor, chlor, mangan, železo, zinek, měď a molybden.

Pravidelné přihnojování je nezbytnou součástí pěstování většiny rostlin. Bez hnojiv mohou rostliny trpět nedostatkem živin, být náchylnější k chorobám a samozřejmě mít nižší výnosy.

Vlastnosti AgroBio Krystalické hnojivo Extra - Start 400 g /005223/

Krystalické hnojivo Extra - Start  Krystalické hnojivo ve speciální struktuře krystalů pro dobrou kondici okrasných rostlin ozdobných listem (např. hrnkové rostliny, chryzantémy, hortenzie, stálezené rostliny, pokojové rostliny, balkonové rostliny, apod.), zeleniny (brukvovitá, kořenová, listová, sadba, plodová – okurky, paprika, rajčata – v období výsadby), cibulovin, jahod a bobulovin. Jedná se o hnojivo NPK 15+7+7 s hořčíkem, sírou a mikroprvky (bór, měď, železo, mangan, molybden a zinek). Uvedené mikroprvky jsou v hnojivu ve formě, která je pro rostliny velmi dobře přijatelná. Vyšší obsah dusíku přispívá k dobrému růstu rostlin na začátku sezóny nebo také k dobrému růstu okrasných rostlin ozdobných listem celoročně. Speciální struktura krystalů zajišťuje velmi rychlou a dobrou rozpustnost, tj. po rychlém rozpuštění je výsledný roztok bez nerozpustných zbytků, zákalu a pěny.

 

Soubory ke stažení 

 

dot